Wat verbeteren we?

Een handige routeplanner

Je moet enkel nog je bestemming ingeven, wij zullen je aanraden waar je best vertrekt. Hierbij geven we aan welke opties de snelste zijn en welke opties de kleinste kans op lege stations geeft.

Geen lege stations meer

Eens we je routes kennen, kunnen we je een melding geven wanneer we verwachten dat je voor een leeg station zal staan. Zo kan je een nieuw station kiezen zonder tijd te verliezen.

Kortere wachtlijsten

Met ons systeem kunnen we de efficientie van het velosysteem verhogen en op die manier kunnen meer mensen hier gebruik van maken.

De vélo app

... lost een echt probleem op, zal blijven groeien en iedereen zal hem gratis kunnen gebruiken.
Vélo is een belangrijke factor in het oplossen van mobiliteitsproblemen in Antwerpen en onze app kan dit systeem op een goede en schaalbare manier verbeteren.
Verder zou deze app een eerste kunnen zijn in een ecosysteem van apps die van alle infrastructuren de efficiëntie verhoogt.

De Wedstrijd

Om deze app op de markt te brengen, doen we mee aan de wedstrijd Apps From Antwerp. Met de wedstrijd kunnen we een initieel startkapitaal winnen, zodat onze developers een kwalitatieve app kunnen maken.

Om te stemmen moet je eerst een Antwerpen account maken (als je die niet al hebt). Je kan dit account simpel en snel hier even aanmaken.
Belangrijk: onthoud je gebruikersnaam voor de volgende stap

Wel een account, maar gebruikersnaam vergeten? Je kan je gebruikersnaam eenvoudig terugvinden door hier je email adres in te vullen.

Image

Stem voor deze app!

Eerst en vooral gebruik je je Antwerpen account om je aan te melden op dit formulier.
Vervolgens druk je op de "Naar het formulier"-knop.

Van zodra je bovenaan je gegevens hebt ingevuld, mag je niet vergeten het vakje voor Vélo app van T. Pinna aan te vinken. Op die manier geef je aan voor deze app te stemmen.

Om de tablet te winnen, vul je nog net even de schiftingsvraag in en dan druk je op volgende, waarna de website vraagt of je gegevens correct zijn.

Image Image